zondag 17 juli 2016

Nederlandse gigolo's kijken af bij de Vlaamse

Gigolo zijn in Vlaanderen was al niet simpel, maar omdat steeds meer vrouwen in Nederland Tantra for Life ontdekken, kunnen de Nederlandse gigolo's wel inpakken. Vrouwen weten steeds beter wat ze willen en weigeren te betalen voor slechte dienstverlening. Ze maken liever een afspraak met een tantra masseur, omdat deze in staat is om aan te voelen waar een vrouw naar verlangd.

Richard Gere had het in zijn tijd gemakkelijk als American Gigolo. Je kunt je afvragen of het in Amerika ook zo gaat als in Nederland en Belgiƫ. Vrouwen zijn in deze contreien nu eenmaal mondiger en weten heel goed wat ze willen. Feitelijk zoeken ze naar intimiteit en eigenlijk zoeken veel mannen dat ook, maar kunnen dat voor zichzelf niet uitvinden, omdat ze denken dat het om de daad zelf gaat. Daar zit het hele probleem van veel slechte huwelijken. Koppels zijn de intimiteit, communicatie en het respect voor de partner verloren.

Veel koppels blijven bij elkaar voor de kinderen, maar in feite maken ze elkaar diep ongelukkig. Het is verstandiger om dan in goed overleg proberen uit elkaar te gaan of een relatie therapeut te zoeken. Heb je een goede gevonden, dan gaat deze de tantra massage cursus van Tantra for Life adviseren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten